Hola !!!

Com va tot? Sóc en David. Un ciutadà de Tarragona que, amb 19 anys, va topar-se amb una ampolla del Cellers d’ScalaDei. Aquella ampolla em va despertar un cuquet. Un cuquet que va fer enamorar-me del vi de casa nostra.

Anys més tard la meva companya de vida, la Núria, em va regalar una visita a un celler del Penedès. Aquell cuquet va esclatar, es va convertir en passió. Des d’aquell dia no vàrem parar de fer visites a cellers, fires, trobades, a conèixer amics i gent gràcies al Món del vi.

Després d’aquelles visites, fires, tasts a botigues, a casa … i omplir moltes llibretes amb tot allò que tastava, un 21 de setembre de 2012 vaig decidir crear aquest bloc, VinifiCATs. Ja era hora de compartir amb tu, tot allò.

A VinifiCATs parlo de vins i caves de la nostra terra, del paisatge que ha vist créixer aquests vins i de les persones que mimen el vi català.

També xafardejo, molt de tant en tant, els vins que fan els nostres veïns més propers com: valencians, balears, andorrans i rossellonesos.

També tinc febre per les cerveses artesanes catalanes, quan puc, també et parlo d’elles.

Sóc un consumidor amb inquietuds i NO sóc professional del sector. Si veus cap «patinada», fes-m’ho saber. Aquest bloc vol ser un reflex d’aquestes inquietuds i l’interès per aprendre més, sobre aquest apassionant món.

També, si cap vegada veus que parlo en tercera persona, és per què l’altra part de VinifiCATs, la que suporta la meva passió pel vi català, la Núria, em dóna la seva opinió i la reflecteixo. Ella és tímida i no s’atreveix a parlar per aquí.

A VinifiCATs pots trobar les meves experiències amb el vi … Podrien ser les teves, les meves visites a cellers … Podrien ser les teves… Trobaràs sensacions amb un vi o un cava català de rerefons.

És un bloc que també podria ser el teu. És tot teu!!

Ens llegim!  SALUT I VI CATALÀ !!!

282889_4104158532432_1784582306_n

 David Martín

Contacte: salut@vinificats.com